Birka: garšaugi

STĒVIJA tievētājas ēdienkartē

Ko tu zini par stēviju? Šoreiz skaidrosim, kas ir stēvija, ko ņemt vērā to lietojot, un kādēļ tā ir tik ieteicama tām, kuras vēlas iegūt tik kārotās ķermeņa aprises!

Aromatizētā EĻĻA un ETIĶIS – pagatavo pati!

Aromatizētās eļļas un etiķi ir viegli pagatavojami, var būt ļoti daudzveidīgi, kā arī ir plaši izmantojami visdažādākajos kulinārijas meistardarbos. Pašas pagatavota aromatizētā eļļa vai etiķis būs noderīgs ne vien pašai, bet var kalpot arī kā laba dāvana mammai vai draudzenei, kura mīl rosīšanos virtuvē, Ziemassvētkos! Piedāvājam tev sešas receptes – izmēģini arī tu!

RUKOLA siltajos ēdienos – 5 receptes tavai IEDVESMAI

Esi radusi RUKOLU izmantot vien vasarīgos salātos? Izrādās, ka tā nebūt nav vienīgā šī garšauga izmantošanas iespēja! Šoreiz espati.lv piedāvā receptes, kurās RUKOLA tiek pievienota dažādiem siltajiem ēdieniem. Lai labi garšo!

GARŠVIELAS tavā virtuvē – mazais CEĻVEDIS

Bez garšvielu klātbūtnes nav iedomājams neviens ēdiens. Tās piešķir neatkārtojamu garšu, izvilina no tā neatklātas nianses. Pareizi kombinētas garšvielas ar gatavojamo maltīti un arī savā starpā, rada nevainojamu saspēli.

Diedzēti GRAUDI un SĒKLAS – tavai enerģijai un skaistumam!

Diedzēšana. Graudu diedzēšana. Sēklu diedzēšana. Diedzējumi. Diedzēti asni un graudi ir maza, bet efektīga vitamīnu esence, ko saņem organisms. Tajos ir virkne dažādu vitamīnu, daudz bioloģiski aktīvu vielu, kam piemīt antioksidantu darbība. Diedzēti graudi un asni, pavasarim nākot, dod mundrumu, stiprina imūnsistēmu, aizsargā asinsvadus, uzlabo ādas, matu un nagu stāvokli. Lai saglabātu visus bioloģiski vērtīgos komponentus, ne diedzētus asnus, ne…

Garšaugi

Garšaugi ir ļoti būtiski ēdiena gatavošanas procesā, bez tiem būtu diezgan grūti iedomāties darbošanos virtuvē. espati.lv tev pastāstīs par garšaugiem, kas lieliski iederas jebkurā virtuvē un bagātina dažādu ēdienu garšu. Īpaši vērtīgi, ja vari tos iegādāties un izmantot svaigus!