Sastāvdaļas – ¼ glāzes šķidra un vijīga medus, 2 ēdamkarotes sojas mērces (kam garšo –…
Birka: dārzeņu ēdieni
Sastāvdaļas – 1 vidēji liels kabacis, 1 sarkanais sīpols, 1 tējkarote malta karija, 1 kārba…
Piedāvājam tev 4 gardas puķkāpostu ēdienu receptes, kas ideālas tieši vasarā – lai labi garšo!
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sāls, majonēze vai krējums (pēc izvēles), zaļumi, salātu lapiņas, tomāti, gurķīši. Pagatavošana: Puķkāposta…
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sīpols, dilles, skābie gurķi, sēnes, krējuma mērce, garšvielas. Pagatavošana: Puķkāpostu sarīvē atsevišķā traukā…
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sāls, tomāti, gurķi, krējuma mērce, visdažādākie zaļumi – pēc izvēles. Pagatavošana: Nomazgātus puķkāpostus…
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sāls, krējums, sinepes, sīpoli, zaļumi. Pagatavošana: Puķkāpostu smalki sarīvē un pārkaisa ar sāli,…
Cūkgaļas vai dārzeņu sautējumi parasti ir pirmie, kas iešaujas prātā, dzirdot vārdu sautējums, taču ir jau arī vēl citi! Šoreiz espati.lv piedāvā tev 4 sautējumu receptes, kas ļaus sasildīties gada aukstākajos mēnešos!
Kartupeļi ir visbiežāk lietotie dārzeņi mūsu uzturā. Tos dēvē arī par otro maizi, jo ēdam kartupeļus visa gada garumā. Novārīti, cepti vai izsautēti, kā pamatēdiena piedeva, – pārsvarā iztiekam ar šādiem ierastiem un salīdzinoši ātriem pagatavošanas veidiem. Taču izrādās, ka vajag pavisam nedaudz apņēmības, lai kartupelim piešķirtus pilnīgi citādu, neierastu veidolu! Espati.lv piedāvā tev 5 netipiskas kartupeļu ēdienu receptes!