Piedāvājam tev 16 dažādas aukstās zupas receptes – no klasiskās biešu aukstās zupas un tomātu gaspačo, līdz pat dažādām saldajām aukstajām zupām, piemēram, meloņu vai melleņu gardumam – kuru izvēlēsies tu?
Birka: biešu zupa
Santa, 38 gadi, strādā valsts pārvaldē – šo garšīgo biezzupu vāru, kad gribas padzīvot askētiskāk, vai tīri fizioloģiski prasās pēc atslodzes dienas. Ceru, ka patiks arī jums!
Biešu zupa. Borščs. Ukraiņu biešu zupa. Biešu zupa ar kaltētām plūmēm. Ceptu biešu zupa ar sēnēm un kvasu. Ātrā biešu zupa ar desu vai vistas fileju. Biešu un pupiņu zupa
Borščs. Boršča recepte. Biešu zupa. Biešu zupas recepte. Nepieciešams: 500g vārītu biešu (nopērkamas gandrīz katrā lielveikalā); 200g kūpinātas cūkas krūtiņas; 200g liellopu šķiņķa; 200g burkānu; 2 vidēja lieluma sīpoli; 5 ķiploka daiviņas; 4 kartupeļi; 250g skābu kāpostu; Sāls, pipari, zaļumi, tomātu pasta, eļļa, 1 lauru lapa un cukurs. Pagatavošana Izvēlies palielu katlu, salej ūdeni un sāc vārīt. Gaļu sagriez kubiciņos…