Biezpiena plācenīši – miltu konkursam

Viena paciņa biezpiena, 1 ola, 1 karote cukura, vanilīna cukurs pēc garšas, naža gals sāls, 2 ēdamkarotes milti (var arī bioloģiskos).

Visas sastāvdaļas sajauc, cep saulespuķu vai rapšu eļļā. Sis daudzums parasti pietiek 1,5 cilvēkiem, tamdēļ ja mājinieku ir vairāk, attiecīgi proporcionāli japalielina sastāvdaļu daudzums.
Mēs šo ēdam ar ievārījumu un krējumu, uzdzerot liepziedu vai piparmētru tēju.

Saistītie raksti

4 komentāri
  1. Pastāstiet ,lūdzu, kā var dabūt, lai tas plācenītis neizšķīst, bet ir stings un apaļš un negaršo pēc miltiem? man tie vienmēr tādi pašķīduši sanāk:) pat ja mīklu uztaisa biezu.
    paldies!

  2. mēs ņemam ap 300 gr rupjgraudaina biezpiena, krūze ~200 ml miltu, puskrūzi cukura, 2 olas, visu samaisa un sanāk forši plāceņi. Nejūk ārā 🙂

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.