Baltais KARSTVĪNS ar medu

Kurš teicis, ka karstvīnam jābūt tikai sarkanam? Piedāvājam baltā karstvīna recepti.

Sastāvdaļas – 4-6 porcijām – 1 l baltvīna, 1 liels apelsīns, 2 ēdamkarotes medus (ja vēlas saldāku, liek vairāk), 1 kanēļa standziņa, 1 anīsa zvaigznīte, dažas krustnagliņas, 2 kardamona pākstis, šķēle (aptuveni 1cm bieza) svaigas ingvera saknes, 75ml ābolu brendija.

Pagatavošana – vīnu un visas pārējās sastāvdaļas, izņemot brendiju, liek katlā un karsē, līdz medus izkusis, neļauj uzvārīties. Ņem nost no uguns, ļauj ievilkties apmēram 20 minūtes. Tad vēlreiz uzsilda, pielej klāt brendiju, labi samaisa un pasniedz.

Atpakaļ uz – 5 dažādas KARSTVĪNA receptes

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.