Aukstā tomātu zupa ar baziliku

Nepieciešams:
700g mīkstu, gatavu tomātu,
100g redīsu,
260g saldā krējuma,
svaigs baziliks,
3 ēdamkarotes
Campari,
rīvēts Parmesan siers,

sāls, pipari

Pagatavošana:
Tomātus nomazgā, sakuļ biezenī un izberž caur sietu, lai atdalītu mizu un sēklas. Tomātu biezeni ielej mikserī. Redīsus nomazgā, sarīvē un pievieno tomātu biezenim. Tomātu biezenim pievieno sāli, piparus, saldo krējumu un sablenderē viendabīgā masā. Gatavā zupā iemaisa Campari un liek ledusskapī atdzesēties. Pasniedz aukstu, pārkaisa ar sasmalcinātu baziliku un Parmesan sieru.

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.