Sestdien, 3.jūlijā, pludmales centrs „Brazīlija” aicina visus baudīt kustību skaistuma aicinājumu un nodoties enerģiskām dejām „Brazīlijas players party” pasākuma ietvaros!
 
Apmeklētājus iesildīs Tropicana konkurss, kura laikā tiks noteikta „Pludmales skaistākās meitenes” titula ieguvēja. Visu dalībnieču izpildījumā būs iespēja vērot Tropicana peldkostīmu skati. Smiltis uzkarsēs arī šarmanto meiteņu pludmales volejbola treniņa paraugdemonstrējums kopā ar profesionāliem pludmales volejbolistiem.
 
Turpinājumā – Dejas un vingrošanas vizuālā priekšnesuma debija Latvijā: Stieņa deju čempionāta konkursa 1.kārta. Stieņa dejas ir sporta veids, kas prasa no izpildītāja fizisku spēku, lokanību un izturību, un īpaši attīstītu ķermeņa augšdaļu. Stienis kā elements tiek izmantots arī kabarē un cirkā, turklāt stils un kustības bieži ir ļoti atšķirīgas. Pašpārliecinātības un enerģijas kokteilis šoreiz nodots baudīšanai arī „Brazīlijas” apmeklētājiem!
 
Prožektoru gaismu deserts – muzikālā dueta MUSIQQ koncerts ar lielākajiem hītiem „Abrakadabra”, „Dzimšanas diena”, „No 10 – 10” un jaunajām dziesmām. Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris pasākuma dalībniekus uzrunās savā īpaši ieturētajā RnB/Soul/HipHopa stilā .
 
Un vēl – dejas līdz rītausmai!
 
Seko līdzi programmas turpinājumam visas vasaras garumā: 24. jūlijā – 2. kārta Stieņu deju čempionātam; 7. augustā – pusfināls Stieņu deju čempionātam; 21. augusts – fināls Stieņu deju čempionātam.
Piesakies Stieņa dejas čempionātam (no 18 g.v.): [email protected]
Ieeja pasākumā no 21:30, sākums 22:00.
Biļetes var iegādāties "Brazīlijas" kasē, Jūrkalnes 100 un www.bilesuserviss.lv mājas lapā.
Biļetes cena: 3,00Ls
Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.