Klausos Bocelli dziesmu…un esmu tikko atgriezusies no sava kārtējā LUKSUS ceļojuma. Ar interesi izlasīju tā puiša, kas sevi sauc par „ņemamo princi”, kas pērk tās sievietes…gultai! Esmu viena no šīm pērkamajām sievietēm…bet diemžēl ne tādiem vīriešiem, kas strādā arhitektu birojos un braukā ar mašīnām, par kurām ir jāmaksā līzings. Kāpēc saucu sevi par pērkamo, tāpēc, ka reti kurš vīrietis mani var atļauties…man nepietiek ar to, ka viņam ir tikai Bentlijs… man vajag visu izlasi sākot no Ferrari, privātajām lidmašīnām un jahtām. Vēl man vajag, lai viņiem ir labs stāvoklis sabiedrībā. Augsti plaukti, bet kā es saku – elegancei cena nav nosakāma! Tulkojot šo vārdu no latīņu valodas eligere – nozīmē izvēlēties. Nav man tādu vīriešu daudz – tikai divi! Mīlēties ar dimantu kaklā ir pavisam cita lieta…man patīk apzināties, ka tikai daži vīrieši var mani atļauties. Ja Jūs redzētu kāda es izskatos ikdienā…nekad nepateiktu, ka man ir šāda aizraušanās. Man nav ne pieaudzēto matu, nagu un vēl latviešu meitenēm raksturīgais cepeškrāsns solārija pabriesmīgais iedegums! Es izskatos labi. Viss, kas vajadzīgs ir labas manieres, ass prāts un ne jau dekoltē, kur visi „pupi” gāžas laukā, bet gan ļoti piezemēts un atturīgs ģērbšanās stils. Un vēl man ir jāorientējas vēsturē, mākslā un politikā. Tagad cītīgi lasu par visgudrāko Francijas sievieti, kas sēdējusi tā tronī – Katrīnu de Medičī! Cik ilgi viņi mani pērk – jau divus gadus. Man pilnīgi pietiek ar viņiem abiem. Nejūtos ne slikti, ne pazemota vai kādi sirdsapziņas pārmetumi – nē! Mums visiem taču ir seks, bet tikai man tam ir augstākas prasības. Un viņi nav latvieši. Vai viņi zina, ka ir divi – nē. Katrs no viņiem domā, ka ir man vienīgais.

10 komentārs
  1. es semu vecmodīga.. tā pirkšana un pārdošana nav manā gaumē. Bet katrs jau dzīvojam savu dzīvi!

  2. vienkārši šī meitene – liliana zin ko grib un tāpēc nav problēmu to iegūt. Tās pārcakotās ar pieliktajiem nagiem, matiem, pupiem utt. ir tik pārņemtas ar sevi un saviem mākslīgajiem atribūtiem, viņas ir tik kaprīzas un vīzdegunīgas, ka vīrieši no tādām vienkārši nogurst. Cik tad ilgi var tādai cackai skriet kā suns pakaļ, bet jēgas no viņas tik vai tā nav, par lupatām vien runā! Sorry, tas mans viedoklis, cackas necepaties! :))

  3. ja šī meitene būtu tik gudra, orientētos “vēsturē, mākslā un politikā”, ar asu prātu, tad viņa gan zinātu, ka tads svarīgs vārds, kā “sekss” rakstās ar diviem “s”, tāpēc es saku, ka šī pasaka ir povokācija. 😛

  4. Interneta mes varam but jebkas – vai nav fantastiski 🙂 Nedaudz piepuskojam un velamais ir esoshais!

  5. Jā…visu cieņu lilianai…ir jāprot tādus vīriešus noturēt un panākt to, ka viņi tevi grib!

  6. mjaa…. apbrīnojami. Sieviete – kaķe. Lilliana_1, vai neesi domājusi par audzēknes apskološanu? 🙂

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.